miercuri, 8 mai 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 9

Salutare prieteni, in aceasta seare de 8 mai 2013 va fi difuzat Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 9. Nu-mi place cand se termina weekend-ul si trebuie sa merg iar la scoala, chiar daca si in weekend "muncesc" in online, insa ma consolez cu ideea ca trece timpul si va incepe un nou episod din Pariu cu Viata.

Astazi este miercuri, eu abia astept sa termin activitatea pe ziua de astazi sa pot sta linistit si sa ma uit la Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 9. Cred ca in acest episod apropierea dintre Andrei si Ioana va fi mai stransa, usor-usor se impaca cei doi si Ioana o sa treaca peste dezamagirea suferita.

Mie mi se pare ca Liviu este indepartat usor-usor, nu cred ca sunt singurul care observa acest aspect. Nu vreau sa vad in acest episod iar momente urate, iar rapiri sau probleme intampinare de tinerii din LaLa Band, vreau sa vedem un episod linistit si plin de momente frumoase.

Va urez vizionare placuta. Astept parerile voastre despre acest serial in sectiunea de comentarii a acestui articol sau pe pagina de FaceBook a acestui blog.

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 9 va fi postat pe blog dupa difuzarea acestuia la TV! O zi frumoasa!

-->

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu