sâmbătă, 2 martie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 incepe pe 13 martie (PROMO)

Tin sa le urez tuturor celor care citesc acest blog sau doar s-au nimerit acum aici: "O primavara minunata, sa traim impreuna numai bucurii, sa ne citim cu bine si sa fie o primavara productiva pentru fiecare, in orice domeniu si din orice punct de vedere."

Odata cu acest anotimp vine si serialul nostru mult asteptat, Pariu cu Viata Sezonul 4 incepe in aceasta luna. Eu abia astept sa incep munca pe acest blog, abia astept sa postez de fiecare data cand apare un episod nou, o stire noua sau o informatie de orice fel legata de serial, abia astept sa vorbesc cu cei care iubesc acest serial, aici sau pe FaceBook. Abia astept sa va aud parerea despre anumite intamplari din serial si sa va cer "pronosticuri" (daca pot fi numite asa) despre Pariu cu Viata, adica parerea voastra despre ce se va intampla dupa un anumit episod sau dupa o despartire/combinatie.

Apropo de acest lucru, Pariu cu Viata Sezonul 4 incepe din 13 martie, numai la ProTV. O sa va las mai jos incorporat promo-ul acestui sezon. Dupa ce am vizionat acest promo, am si ramas cu cateva idei, ma gandeam ca Criss si Vlad se vor desparti pentru ca se iubesc prea mult acum, stiu ca suna ciudat, dar povestea lor este prea frumoasa pentru un serial de acest gen. Totusi, poate ma insel eu.

Pentru promo: CLICK AICI!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu