duminică, 3 februarie 2013

Ce se va intampla in Pariu cu Viata Sezonul 4?

Salutare tuturor fanilor Pariu cu Viata, m-am gandit sa fac acest post pentru a ma atasa mai mult de voi, pentru a comunica mai mult si pentru a afla si parerea voastra. Am stat putin zilele trecute si m-am gandit ce se va intampla in urmatorul sezon din serialul nostru favorit.

Eu imi doresc foarte tare sa vina primavara, sa reinceapa Pariu cu Viata, dar si sa fie frumos afara, verdeata, sa pot iesi sa ma distrez afara fara sa inghet de frig sau fara sa racesc, imi doresc extrem de mult sa scap de hainele groase de iarna.

Am deviat putin de la subiect, vroiam sa va intreb ce credeti ca o sa se intampla in Pariu cu Viata Sezonul 4? Eu cred ca principalul cuplu din primele sezoane - Andrei si Ioana - se vor impaca si vor forma din nou un cuplu, vor fi fericiti si totul se va intampla in jurul lor, ei vor fi personajele principale, parerea mea. Mai zic ca o sa se intample ceva cu Anca, a trecut prin prea multe in sezonul 3 si asta trebuie sa ne dea putin de gandit. Sore s-a despartit de prietenul ei, deci cuplul va fi destramat si in film.

Eu am spus ce mi-am imaginat, astept si raspunsurile voastre. Pe langa aceasta intrebare vreau sa va mai adresez una: Voi asteptati primavara? (daca da, de ce?).

Acestea fiind spuse, astept raspunsurile voastre pe pagina de FaceBook sau chiar la sectiunea de comentarii a acestui blog.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu