sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4

Salutare prieteni, am reusit sa revenim cu un nou blog dedicat serialului nostru favorit. Toti cei care au urmarit serialul stiu ca in primavara un nou sezon din Pariu cu Viata ne asteapta. Cu noi provocari, poate cu noi personaje, noi cupluri si noi obstacole pe care personajele vor fi nevoite sa le treaca, Pariu Cu Viata nu se termina doar dupa 3 sezoane si suntem bucurosi sa stim asta.

Am promis pe blogul dedicat sezonului proaspat terminat din Pariu cu Viata ca o sa revin cu un nou blog, cu noi stiri si lucruri interesante pentru toti cei care au auzit macar odata de acest serial sau care au vazut un episod de la inceput pana la sfarsit.

O sa postez aici toate episoadele din Pariu Cu Viata Sezonul 4, dar si informatii si melodii pe care cei din LaLa Band le scot pentru noi, cei care ii urmarim si ii iubim.

Pe FaceBook o sa ne gasiti tot acolo, am adaugat pagina si in sidebar, suntem deja o comunitate destul de mare si unita, nu are rost sa incep o noua pagina si sa iau totul de la capat, sper sa ma intelegeti si sa ma sustineti in continuare.

Acest blog nu este oficial a celor din Pariu Cu Viata, este doar a unui admirator al lor, a unui tip care urmareste serialul si ii place sa discute pe marginea celor intamplate acolo.

Sper sa fim si aici cat mai multi si sa devenim o comunitate si mai mare pe FaceBook!

1 comentarii: